dimarts, 19 d’abril del 2016

Recursos Humans, una entrevista de selecció

Dimarts de Formació i Orientació Laboral, avui amb un altre curtmetratge per poder conèixer quin tipus de preguntes i pressions podem trobar en un procés de selecció, si justament el seleccionador no sap desenvolupar una entrevista com cal fer-la.


 

El curtmetratge Recursos Humans de Rodriguez Melcón ens presenta com una dona acudeix a una entrevista laboral. L'entrevistador gaudeix amb la seva situació de superioritat, procurant fer-la sentir incòmoda.
Una entrevista de treball que posa els nervis a flor de pell amb un final que tiba encara més la història. Una entrevista damunt d'una altra, les interminables proves que tots hem de passar, les que ens van desgastant. 


I qui ha estat el resultat?

Doncs que el nostre jovent ha empatitzat perfectament amb la dona, i han viscut l'experiència com si realment estiguessin fent aquesta tarda tots ells l'entrevista. Sort que el curtmetratge ha acabat i hem pogut respirar i reflexionar sobre quina ha de ser les nostres respostes verbals i quin el llenguatge no verbal. Tot un repte, quan som joves i no tenim molta experiència en processos de selecció. Però de mica en mica, ens anirem preparant i continuarem amb activitats de teatralització.



Us deixem l'enllaç al curtmetratge.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...